Årets Barn/Babyprodukt

Den 22 november hölls Stockholm Beauty Week Award på Grand Hotel i Stockholm. För första gången fanns kategorin ”Årets Barn/Babyprodukt” med i tävlingen. Vi har tidigare presenterat alla tävlande produkter och här har ni vinnaren!

Bodybees Bee Baby Pure finns även som stift

Årets Barn/Babyprodukt BodyBees – Bee Baby Pure!

Bee Baby Pure är en mjukgörande och skyddande balm som är särskilt framtagen för känslig bebishud. Balmen fungerar lika bra för att skydda huden runt blöjområdet som att skydda mot kyla och vind.

Bivaxet i balmen är naturligt mjukgörande. Olivoljan är antibakteriell och återfuktar på djupet samt hjälper till att hålla fukten borta och huden mjuk. Bivaxet skapar en skyddande barriär som andas och stänger ute fukt som urin som fräter på känslig bebishud.

Balmen doftar sött av honungen och bivaxen. Balmen består även av låga koncentrationer av de eteriska oljorna lavendel och tea tree då dessa är inflammationshämmande, har antiseptiska och antibakteriella egenskaper. Tea tree oljan hjälper även huden att återställa sin naturliga bakteriebalans.

Bee Baby Pure – vinnare dubbelt upp!

Produkten har inte vunnit en utan två tävlingar under året, då Bee Baby Pure även stod som vinnare i Beauty Shortlist Award 2022, kategori Baby tidigare i år.

En av mammorna som utvärderade barnprodukterna i Stockholm Beauty Week Award, sa så här:

Detta är en produkt som varje småbarnsfamilj bör ha hemma! Stort grattis!

 Publicerad av Kids&Family