Elvie släpper ny bröstpump med sjukhusklassad styrka

Kids&Family intervjuar Tania Boler, VD och medgrundare av Elvie.

Är en n ny bärbar elektrisk bröstpump. Är en tyst, lätt och kraftfull bröstpump som bärs bekvämt i en vanlig amnings-bh. Många mammor tycker att käns skönt och lätt. Utan vare sig laddningssladdar eller flaskor kan mammor pumpa diskret och smidigt var som helst och när som helst. En frihetskänsla.

Elvie Stride har en sjukhusklassad styrka och användaren kan välja mellan tio intensitetsinställningar i både stimulerings- och pumpläge, vilket ger större kontroll över amningen och gör att man kan pumpa bekvämt i alla lägen. Bröstpumpen kan kopplas till en tillhörande Elvie-app med flera smarta funktioner, bland annat kan pumpen fjärrstyras så att man inte behöver fumla med knappar i bh:n, pumpintensiteten kan justeras, personliga inställningar kan sparas och man kan dessutom hålla koll på pumphistoriken för varje bröst. 

Nu finns den här är ett sortiment av högteknologiska produkter som uppfyller de individuella behoven hos varje ammande mamma. Det finns fortfarande mycket stigma och utmaningar i samband med amning och pumpning. Elvie Stride ger fler kvinnor möjlighet att pumpa diskret och på sina egna villkor, säger Tania Boler, VD och medgrundare av Elvie.

Elvie Stride finns nu i utvalda butiker (Babyshop.seBonti.se och Elvie.com) och pris för singel pump är 2199 kronor och för dubbel 3799 kronor. 

Publicerad av Kids&Family