Barn och familjeprodukter tävlar på Stockholm Beauty Week

Stockholm Beauty Week arrangerar i höst sin tionde skönhetsmässa. Det är inte första gången som utställare av barn, baby och familjeprodukter medverkar som utställare, men däremot är det första gången kategorin ”Årets barn/baby produkt” är med och tävlar i Stockholm Beauty Week Award!

Stockholm Beauty Week Award
De nominerade företagen och produkterna i kategorin Årets barn/babyprodukt är:

ARC of Sweden

ARC grundades 2018 av Hanna Jäderholm , som insett avsaknaden av kvalitativ hudvård med hållbar inriktning för barn. Hudvård – inte minst för barn – måste hålla en hög kvalitet och vara tillförlitlig , med en hållbar strategi inom både utveckling och produktion. Därför erbjuder ARC produkter med vetenskapligt välbeprövade ingredienser som aktivt kan förbättra hudens hälsa och där både utveckling och produktion sker i Sverige. Detta ger dem bra insyn och kontroll över hela produktionskedjan.

BODYBEES Stockholm Beauty Week

Likt alla BodyBees produkter är Bee Baby Pure en naturligt mjukgörande salva med en bas av bivax och olivolja, vilket har en antibakteriell och återfuktande effekt. På så vis håller krämen fukt borta och huden mjuk. Bivaxet skapar en skyddande barriär som andas och stänger ute fukt. Hudsalvan innehåller även eteriska oljor som hämmar inflammation och har antiseptiska och antibakteriella egenskaper. Däremot i en mycket liten mängd som är ytterst skonsam – vilket är viktigt vid återfuktning av torr bebishud. Bee Baby Pure är optimal för torr hud på hela kroppen.

BODYBEES bidrag i tävlingen

LiLiKiWi

LiLiKiWi’s mål är att göra livet lättare för föräldrar genom att skapa 100% naturliga, eco-certifierade produkter för barn med endast 5 till 10 ingredienser. För att göra det hela ännu bättre, är produkterna både roliga och refillbara! Stockholm Beauty Week

LiLiKiWi dusch och badtvål, schampo och handtvål är nominerade.

MELVITA

L’Occitane Nordic nominerar sitt ekologiska hudvårdsmärke Melvita ,som nyligen lanserat en ny barnserie. Den ekologiska massageolja av 100% naturlig formula, återfuktar och skyddar huden.

Både rengöringsgel och Body Milk är berikad med ekologisk camelinaolja som är exceptionellt rik på omega 3 och vitamin E som rengör och vårdar ditt spädbarns ömtåliga hud och hår skonsamt. Rengöringen är formulerad utan tvål, sulfater, parabener, allergener och färgämnen.

Melvita grundades 1983 i Ardéche, i södra Frankrike av Bernard Chevilliat – en biodlare och biolog med stor kärlek till naturen. Namnet Melvita kommer från de latinska orden ”Mel” för honung och ”Vita” för livet. Stockholm Beauty Week

Stockholm Beauty Week Award 2022
Melvitas ekologiska barnserie är nominerad!

Har du någon favorit bland dessa produkter, som du vill vara med och heja fram i tävlingen?

Skicka ett mail till osa@stockholmbeautyweek.se och skriv din valda nominerade barn/baby produkt i ämnesraden, senast 18 november-22. Finalen hålls på Grand Hotel i Stockholm den 22 november och därefter läggs vinnaren ut här på Kids&Family!

www.stockholmbeautyweek.se

Publicerad av Kids&Family