Little Aurelia – rogivande hudvård för barn

Innehåller annonslänk till Lyko Little Aurelia

Det kan kännas som överkurs att köpa lyxig hudvård till de små. Men Little Aurelia är en förtrollande och lyxig hudvårdsserie för våra allra yngsta. Ett mysigt presenttips till en liten vän eller en blivande mamma.


Produkter som stöttar din lillas välbefinnande, vårdar huden och sägs hjälpa barnet att sova gott. Little Aurelia är designat för barn i alla åldrar och blandar mjuka men ändå effektiva, botaniska ingredienser med lugnande eteriska oljor för att hjälpa barnet till avslappning vid bad eller före läggdags.

Produkterna är TILLVERKADE MED KÄRLEK från frö till hud med rena, naturliga, etiskt framställda, icke djurtestade ingredienser.

Produkterna i Little Aurelia hudvårdsserie

SLEEP TIME TOP TO TOE WASH
En sulfatri rengöring för hår och kropp. Krämig kokosolja tillför ett milt lödder samtidigt som den naturliga balansen i huden respekteras. Huden och håret lämnas rent och härligt mjukt. Aurelia’s Sleep Time blandning med Lavendel, Lindblom, Angelica och Kamomill tillför lugn och avslappning, perfekt innan läggdags.
Applicera med händerna eller med Little Aurelia Natural Top to Toe konjak sponge, massera upp ett lödder på kroppen och skölj av. 240 ml 299 kr

SLEEP TIME TOP TO TOE CREAM
En ljuvlig hudkräm som smälter in i din lillas ömtåliga hud. Närande med rikt Sheasmör, magisk Gurkört och återfuktande nyponolja. Med naturligt extrakt från havrekärna och Aloe Vera, som lugnar och mjukgör huden.
Massera direkt på huden dagligen för mjuk och smidig återfuktning. 240 ml 299 kr

TOP TO TOE WASH & CREAM KIT 2×240 ml 499 kr

COMFORT & CALM RESCUE CREAM
En behandlande kräm som vårdar och skyddar den omtåliga huden hos våra minsta.
Hjälper till att förebygga och lugna irriterade, ömma områden som röda rumpor eller torra, kliande och flagnande fläckar på huden. En kräm utan zink som tillför näring samtidigt som den låter huden andas. Innehåller en utsökt och lugnande blandning av ringblomextrakt, kamomill och havrekärna. Med en droppe ren lavendelolja får Comfort & Calm Rescue Cream också en ljuvlig doft. Applicera direkt på huden med fingertopparna, använd inte på öppna sår. 50 ml 399 kr.

SLEEP TIME BATH & MASSAGE OIL
Avslappnande bad- och massageolja lugnar och vårdar den känsliga huden hos våra små.
Den lätta blandningen av vårdande oljor som ren, återfuktande kokos, närande olja från sötmandel och jojoba tillsammans med utsökta blomessenser gör denna härliga olja perfekt att använda i badvattnet eller för babymassage. Sömnförstärkande blandning av Lavendel, kamomill och lindblom hjälper din lilla till avslappning och lugn innan läggdags.

I badet: Droppa några droppar olja i badvattnet och blanda så att oljan sprider sig.
Massage: Applicera olja i händerna och värm mellan dina handflator. Massera sedan oljan med mjuka långsamma rörelser från topp till tå. 50 ml 399 kr

SLEEP TIME PILLOW MIST
En magisk Pillow Mist som hjälper dina små att falla in i en fridfull sömn. Fin blomvatten kombineras med kristallvatten från rosenkvarts för att lugna och ge den lilla kroppen ro. Djupt avslappnande blandning av Geranium, Kamomill, Lavendel och Angelica hjälper ditt barn varva ner och skapar en avslappnad atmosfär innan läggdags.
Spraya på sängkläder och pyjamas en stund innan läggdags. Låt doften få sjunka in och lägga sig innan ditt barn kryper ner. 100 ml 299 kr.

TOP TO TOE NATURAL KONJAC SPONGE
Vi tror att det här är den mjukaste och skonsammaste svampen i världen, helt perfekt för din lillas känsliga hud.
Blöt svampen i varmt vatten innan användning för att likt magi, omvandla den hårda svampen till härligt mjuk. Efter användning mår den bäst av att få hängtorka tills det är dags för nästa bad. 199 kr

WOODLAND FRIENDS GIFT SET
En förtrollande resväska utrustad med alla hudvårdsprodukter från Little Aurelia,
inklusive den förtjusande sagoboken Sleep Time Tales.
En bedårande present till den lille eller en blivande förälder! 1999 KR

LITTLE AURELIA finns hos utvalda salonger, e-handlare samt i alla Åhléns
varuhus och online.

KÖP PRODUKTERNA DIREKT HÄR

Publicerad av Kids&Family